DIRTY DANCERS COMPANY

Itt is elérsz minket
Tartalomhoz ugrás
VÁRJUK A JÖVŐ EDZŐIT EGYESÜLETÜNK TAGJAI KÖZÉ!
   
Zsebe László
Zsebe László vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület elnöke, vezetőedzője. 1991-ben ismertem meg az akrobatikus rock and roll műfajt, melyben magyar bajnoki és több nemzetközi sikert értem el világkupákon és európa valamint világbajnokságokon. 2008-ban kezdtem meg edzőként sportolók képzését, oktatását Budapesten, miután Sportedzői oklevelet szereztem a Semmelweis Egyetemen. 2011-ben Stieber Violával létrehoztuk az Akrobatikus Pompon sportágat, melyet azóta is vezetünk. 2016-ban HOT IRON edzőként képeztem tovább magam, bővítve ezzel tudásomat, közben a GREAS Musical egyik rock and roll táncosaként dobáltuk fellépő partneremmel a szaltókat egy országos turnén.
elérhetőségeim:
+36-20-358-7767
edzősködési területeim:
Budapest XI. kerület
Stieber Viola
Stieber Viola a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület elnökhelyettese, vezetőedzője vagyok. 1998-ban kezdtem akrobatikus rock and roll pályafutásomat. Mind páros, mind formációs kategóriákban, hazai és nemzetközi versenyeken jutottam el többek között a dobogó minden fokára. (Már 1999-ben segédedzőként kezdtem oktatói karrieremet.) 2006-ban szereztem Sportedzői oklevelet a Semmelweis Egyetem TFTI-n. 2011-ben Zsebe Lászlóval megalapítottam az Akrobatikus Pompon sportágat, melyet azóta is vezetünk.
elérhetőségeim:
+36-30-235-8030
edzősködési területeim:
Budapest IV; XIII; XIV. kerületek
Réh Vivien
Réh Vivien vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. 2003-ban, 6 évesen csöppentem az Akrobatikus Rock and Roll tánc világába. Ettől fogva szenvedélyemmé vált a tánc. Több sportágat próbáltam ki, de egyiket se tudtam úgy magamévá tenni, mint az Akrobatikus Rock and Rollt, és az Akrobatikus Pompont. Kis-és  Nagyformációban versenyeztem Budapesti, Országos és Magyar Bajnokságra jutottam, ahol dobogós helyezéseket értem el. 2014 óta tanítok gyerekeket ovikban, iskolákban.
elérhetőségeim:
+36-30-799-7596
edzősködési területeim:
Budapest XIV; XIII. kerületek
Kozár Nádja Jozefina
Kozár Nádja Jozefina vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. 2005-ben találkoztam az akrobatikus rock and roll-lal és egészen 2011-ig aktív sportoló voltam. 2013-ban kezdtem el tanulmányaimat a váci tanítóképzőben és 2016-tól ismét edzősködöm is. 2017 szeptemberétől a Herman Ottó Általános Iskola egyik tanítója is lettem. Nagyon szeretem a gyerekeket és célomnak tekintem a tudás átadását.
elérhetőségeim:
+36-30-294-0426
edzősködési területeim:
Budapest XIV.
Minden jog fenntartva.
© Dirty Dancers Company
Vissza a tartalomhoz