DIRTY DANCERS COMPANY

Itt is elérsz minket
Tartalomhoz ugrás
VÁRJUK A JÖVŐ EDZŐIT EGYESÜLETÜNK TAGJAI KÖZÉ!
   
Zsebe László
Zsebe László vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület elnöke, vezetőedzője. 1991-ben ismertem meg az akrobatikus rock and roll műfajt, melyben magyar bajnoki és több nemzetközi sikert értem el világkupákon és európa valamint világbajnokságokon. 2008-ban kezdtem meg edzőként sportolók képzését, oktatását Budapesten, miután Sportedzői oklevelet szereztem a Semmelweis Egyetemen. 2011-ben egy új sportág az Akrobatikus Pompon létrehozásához járultam rengeteg területen hozzá, melyet azóta koordinálok. 2016-ban HOT IRON edzőként képeztem tovább magam, bővítve ezzel tudásomat, közben a GREAS Musical egyik rock and roll táncosaként dobáltuk fellépő partneremmel a szaltókat egy országos turnén.
elérhetőségeim:
+36-20-358-7767
dirtydancerscompany@gmail.com
Stieber Viola
Stieber Viola a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület elnökhelyettese, vezetőedzője vagyok. 1998-ban kezdtem akrobatikus rock and roll pályafutásomat. Mind páros, mind formációs kategóriákban, hazai és nemzetközi versenyeken jutottam el többek között a dobogó minden fokára. (Már 1999-ben segédedzőként kezdtem oktatói karrieremet.) 2006-ban szereztem Sportedzői oklevelet a Semmelweis Egyetem TFTI-n. 2011-ben Zsebe Lászlóval megalapítottam az Akrobatikus Pompon sportágat.
elérhetőségeim:
+36-30-235-8030
Réh Vivien
Réh Vivien vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. 2003-ban, 6 évesen csöppentem az Akrobatikus Rock and Roll tánc világába. Ettől fogva szenvedélyemmé vált a tánc. Több sportágat próbáltam ki, de egyiket se tudtam úgy magamévá tenni, mint az Akrobatikus Rock and Rollt, és az Akrobatikus Pompont. Kis-és  Nagyformációban versenyeztem Budapesti, Országos és Magyar Bajnokságra jutottam, ahol dobogós helyezéseket értem el. 2014 óta tanítok gyerekeket ovikban, iskolákban.
elérhetőségeim:
+36-30-799-7596
edzősködési területeim:
Budapest XIV; IV. kerületek
Kozár Nádja Jozefina
Kozár Nádja Jozefina vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. 2005-ben találkoztam az akrobatikus rock and roll-lal és egészen 2011-ig aktív sportoló voltam. 2013-ban kezdtem el tanulmányaimat a váci tanítóképzőben és 2016-tól ismét edzősködöm is. 2017 szeptemberétől a Herman Ottó Általános Iskola egyik tanítója is lettem. Nagyon szeretem a gyerekeket és célomnak tekintem a tudás átadását.
elérhetőségeim:
+36-30-294-0426
edzősködési területeim:
Budapest XIV.
Balogh Virág
Balogh Virág vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. A rendszeres sportolás születésemtől fogva része az életemnek. Számos mozdulatművészeti órára jártam, többek között balett, modern és kortárs tánc, ritmikus gimnasztika, amelyet 10 évig versenyszerűen űztem és országos versenyeken dobogós helyezéseket értem el vele. Célom, hogy átadjam az általam elsajátított tudást, mint a ritmusérzék fejlesztése, állóképesség növelése, tartás javítása és mozgáskultúra megismertetése a gyerekek számára az AP Show System segítségével.
elérhetőségeim:
+36-20-921-4410
edzősködési területeim:
Budapest XI.
Budakeszi
Veisz Anett
Veisz Anett vagyok a Dirty Dancers Company Sporttánc Egyesület edzője. 2002-ben ismerkedtem meg az Akrobatikus Rock and Rollal, ami az évek során számomra nem csak hobbivá vált, hanem teljesen az életem részévé. 2002 óta több budapesti, országos és világversenyen részt vettem már. 2018-ban Európa és Világbajnok is lettem. Az Akrobatikus Pomponnal 2011-ben ismerkedtem meg, mely sportágban több országos eredménnyel rendelkezem, 2012-ben Magyar Bajnok is lehettem. 2014-ben edzői oklevelet szereztem. Célom, hogy a gyerekeknek átadhassam azt a tudást és tapasztalatot amit én szereztem az évek során, illetve hogy megszerettessem és életük részévé tegyem a mindennapi sportolást!
elérhetőségeim:
+36-20-538-8863
edzősködési területeim:
Budapest XIV.

Minden jog fenntartva.
© Dirty Dancers Company
Vissza a tartalomhoz