DIRTY DANCERS COMPANY

Itt is elérsz minket
Tartalomhoz ugrás
Részmunkaidős lehetőség, ahol minimum
óránként 3.000 Ft-ot
kereshetsz.
Hogy napi 1-2 esetleg több órát szeretnél dolgozni, vagy csak heti 1 órát az csak rajtad múlik.
Nézd át az infókat és ha szimpatikus a dolog, akkor jelentkezz 10 éve működő egyesületünknél!
ÉRDEKELNEK A ZENÉS MOZGÁSFORMÁK?
100%
GYEREKEKKEL, FIATALOKKAL FOGLALKOZNÁL?
100%
SZERETSZ CSAPATBAN DOLGOZNI?
100%
ÖNÁLLÓ MUNKÁKBAN IS KIVÁLÓ VAGY?
100%
IRÁNYÍTANÁL EGY SHOWT?
100%
Ha szereted a zenét, a táncot, esetleg  érdekel hogy lesz látványos egy show. Mindig is kíváncsi voltál hogyan működknek a félelmetes  elemek, figurák, akrobatikák.
Szereted a gyerekek, fiatalok figyelmét lekötni, tudást és célokat átadni nekik. Megmutatni nekik, hogy a sport az élet fontos része és kitartással bárkiből lehet valaki.
Másokkal együtt tudsz és szeretsz konstruktívan dolgozni, hogy egységesen mindenki fejlődhessen. Hiszel az egység erejében és a közösségben.
Rád lehet bízni feladatokat, gyerekeket és nem riadsz meg, ha akár Postára kell menni befiztni egy csekket. Megtanult, megbeszélt feladatmenetet tudsz tartani és igényes vagy a munkádra.
Kidolgozott, átlátható, segédanyagokból és mentorok segítségével szeretnél látványos koreográfiákat alkotni, rendezvényeken közreműködni. Egy praktikus rendszer használatával folyamtosan fejlesztenéd magad, hogy minél lenyűgözőbb produkciókat hozz létre.
Amennyiben jeletkezel a lentebb található adatlap kitöltésével, azt követően az alábbiak fognak történni.
- A megadott infók alapján felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.
- Időpontot egyeztetünk egy kötetlen személyes beszélgetéshez, mely során minden alapvető tudnivalót átbeszélünk. (munka mennyisége, formája, lehetőségei, pénzügyei stb.)
- Hogyha kölcsönösen megfelelnek a te és az egyesület lehetőségei, adottságai egymásnak, akkor amint lehet meg is kezdjük a közös munkát.

Minden jog fenntartva.
© Dirty Dancers Company
Vissza a tartalomhoz